Dette Er Ikke En Bog - Keri Smith - Bog

Dette Er Ikke En Bog - Keri Smith - Bog - none | Ppe4scc.org Leggi il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza direttamente nel tuo browser. Scarica il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 sul tuo smartphone. E molto altro ancora su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
8,69 MB
FILNAVN
Dette Er Ikke En Bog - Keri Smith - Bog.pdf
ISBN
4368946399654

BESKRIVELSE

none

Dette er ikke en bog, men hvad er det så? I hvert fald en form for publikation, der helt igennem er skør og appellerende og i den grad sætter spørgsmålstegn ved... Keri Smith. Med Dette er ikke en bog opfordrer Keri Smith - ophavskvinden til fænomenet Wreck This Journal, der er blevet en dille over det meste af verden - til nye udskejelser: Tegn, skriv, riv, hop, fold, farv, klip, lim - gør hvad som helst.

Hvis du studerer og har en begrænset indkomst, så kan du ikke nødvendigvis regne med, at banken vil låne dig penge. I denne bog kan du læse hvad der eksisterede før, og hvilke teorier der ellers er om universets skabelse. Teorierne er letforståelige og det samme er de Hvis denne bog ikke er noget for dig, kan du benytte kategorierne nedenfor til at finde andre titler.

RELATEREDE BØGER