Bidronningen - Anne Pia Jørgensen - Bog

Bidronningen - Anne Pia Jørgensen - Bog - none | Ppe4scc.org Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza PDF, TXT, FB2. Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza ePUB. Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza MOBI. Il libro è stato scritto il 2020. Cerca un libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
5,97 MB
FILNAVN
Bidronningen - Anne Pia Jørgensen - Bog.pdf
ISBN
2970049624386

BESKRIVELSE

Bidronningen er en mesterlig debutroman, som fra start river læseren med i det miljø der beskrives om samfundet under enevælden i 1800-tallet.Vi befinder os i Kongens København i 1821, hvor vi møder Marie, som er en fattig, ung kvinde uden skolemæssig baggrund. Hun lever af at gøre rent på Kastellet. Hun kan hverken læse eller skrive, men tilfældigt kommer hun i sin gerning som rengøringspige på Kastellets fængsel, tæt på Dr. Stampe og bliver fanget af de muligheder han beskriver for hende.Hun kan hverken læse eller skrive, men gennem Dr. Dampes lære af alfabetet, bliver hun grebet af den verden bogstaverne giver hende.Senere, bliver Dr. Dampe flyttet til Bornholm, da et nyt fængsel står klar. Marie følger med, for at være i nærheden af sin mester og her blomstrer hun op på Christiansø hvor Dr. Dampe mere og mere får hjulpet hende og sig selv til et tåleligt liv.Bogen er en fantastisk beskrivelse af daværende København og senere livet på Christiansø.

viceborgmester og rådmand i Frederiksberg Kommune. Her er han formand for By- og Miljøudvalget og medlem af Magistraten og Undervisningsudvalget. Med HAVPALADSET har Anne Lise Marstrand-Jørgensen skrevet en smuk og rørende, men også humoristisk og varm bog, som vil give både børn og voksne stof til eftertanke og til nogle gode samtaler om et svært emne, der er blevet en stor del af vores hverdag og vores nyhedsstrøm. Книга Anne-Pia Godske Rasmussen.

Anne-Pia Jørgensen (Nidottu). Lähetä ystävälle.

RELATEREDE BØGER