Tankestreger - Per R - Bog

Tankestreger - Per R - Bog - none | Ppe4scc.org Leggi il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza direttamente nel tuo browser. Scarica il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 sul tuo smartphone. E molto altro ancora su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,50 MB
FILNAVN
Tankestreger - Per R - Bog.pdf
ISBN
3756196345243

BESKRIVELSE

Historien er rigtig interessant og den fortjener nok mere end tre stjerner! Jeg kender den gamle kunstner personligt og han er en eminent kunstner og et dejligt menneske!Desværre er bogen så fyldt med stavefejl, at det er et irritationsmoment! Der er ikke en side uden fejl og det synes jeg er for dårligt! Jeg har skrevet til forlaget og spurgt om de ikke læser korrektur, men det gider de ikke svare på!

Derfor har jeg igennem længere tid til HTML-arbejde anvendt tegnet - som giver lige netop den streg, jeg ønsker. Hvis du vil bruge tankestreger på bloggen kan du skrive - (& n d a s h ;) eller - (& # 8 2 1 1 ;). Det er også relativt nemt at ommøblere tastaturen så den giver lige præcis de tegn du ønsker.

Til GUCCA.dk. Perler I Provence - Erik Pouplier - Bog.

RELATEREDE BØGER