Narrativ Supervision Og Vejledning - Lasse Offenberg - Bog

Narrativ Supervision Og Vejledning - Lasse Offenberg - Bog - none | Ppe4scc.org Leggi il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza direttamente nel tuo browser. Scarica il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 sul tuo smartphone. E molto altro ancora su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
3,46 MB
FILNAVN
Narrativ Supervision Og Vejledning - Lasse Offenberg - Bog.pdf
ISBN
9049378559723

BESKRIVELSE

none

Read reviews from world's largest community for readers. EN LÆNGE VENTET BOG der giver en grundig I en verden, hvor supervision og vejledning anvendes i stadig flere sammenhænge, er det glædeligt med en solid og velskrevet bog som denne. Narrativ supervision og vejledning handler om at genskabe mening, glæde og handlemuligheder i arbejdslivet.

narratio: fortælling) er en kristen teologisk retning fra 1970'erne, der finder, at fortællingen er det grundlæggende for den kristnes selvforståelse frem for opsummeringer eller sammenfatninger af trosindholdet i trosbekendelser, etik og lovbud... Vejledning om A-kasse og dagpenge. Vi har samlet en række vejledninger fra myndigheder på A-kasse området.

RELATEREDE BØGER