Dværgen Fra Normandiet - Lars-Henrik Olsen - Bog

Dværgen Fra Normandiet - Lars-Henrik Olsen - Bog - none | Ppe4scc.org Leggi il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza direttamente nel tuo browser. Scarica il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 sul tuo smartphone. E molto altro ancora su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
5,95 MB
FILNAVN
Dværgen Fra Normandiet - Lars-Henrik Olsen - Bog.pdf
ISBN
7191088628390

BESKRIVELSE

Efter en oplevelsesrig ferie til Normandiet, hvor blandt meget andet tankevækkende og historisk var inde og se de berømte tapeter, blev jeg grebet af interesse og nysgerrighed vedr. tapetets oprindelse. Jeg er ikke typen, der griber en "tør" historiebog, I stedet valgte jeg ungdomsromaner Dværgen fra Normandiet, som jeg med fornøjelse har læst.

Bogen handler om den lille pige, Fifa, som sammen med tre andre sypiger, Gyda, Popa og Emma, er blevet udvalgt af den franske biskop til at brodere det i dag meget kendte Bayeux-tapet, der viser hvordan Hertug Wilhelm... Det er en bog i bedste Lars-Henrik Olsen-stil. Intens og givende ned i detaljen - billedligt og sprogligt.

Read 9 reviews from the world's largest community for readers. ærrens jernbeslåede hjul Jeg læste denne bog i skolen da jeg gik i 6 klasse, så det Lars-Henrik Olsen er en dansk forfatter.

RELATEREDE BØGER