Overmod Og Afmagt - Jørgen Grønnegård Christensen - Bog

Overmod Og Afmagt - Jørgen Grønnegård Christensen - Bog - none | Ppe4scc.org Leggi il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza direttamente nel tuo browser. Scarica il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 sul tuo smartphone. E molto altro ancora su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,32 MB
FILNAVN
Overmod Og Afmagt - Jørgen Grønnegård Christensen - Bog.pdf
ISBN
1963053656167

BESKRIVELSE

Godt skrevet bog som nok desværre ikke får meget opmærksomhed end sige "virkning" - men hvor ER det rigtigt det der skrives. Jeg syntes dog det er en skam, at bogen ikke starter hvor staten overtager arbejdsgiverkontrollen fra kommunerne med et postulat om, at det er bedre at arbejdsgivere kun får eet besøg i stedet for flere (skat, moms, told..). Desværre for den velfungerende arbejdsgiverkontrol forsvandt enheden blot ud i intetheden!Derudover mangler jeg et faktum omkring EFI, nemlig at staten direkte blev advaret mod at sætte det i drift af KMD eftersom der var mange udestående punkter som staten ikke havde afklaret. At man så som chef tillige får bonus for det, ja det er jo helt på toppen!Bogen fortjener alligevel mine bedste anbefalinger!

Georg Brandes: magt og afmagt, 1896-1914, Том 1 Georg... Det er professor emeritus Jørgen Grønnegård Christensen, som er udpeget til formand for gruppen. Han skal nu stå for at finde et hold på fem eksperter, der skal have viden inden for jura, økonomi og samfunds- og sundhedsvidenskab.

300. Hvem er den længst siddende minister nogensinde? Jørgen Grønnegård Christensen.

RELATEREDE BØGER