Kropssprog - Barbara Pease - Bog

Kropssprog - Barbara Pease - Bog - none | Ppe4scc.org Leggi il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza direttamente nel tuo browser. Scarica il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 sul tuo smartphone. E molto altro ancora su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
7,48 MB
FILNAVN
Kropssprog - Barbara Pease - Bog.pdf
ISBN
8975004781857

BESKRIVELSE

none

Ordet "kropssprog" blev opfundet af den australske sælger... The Definitive Book of Body Language by Allan Pease (1 times). Se nedenfor hvad kropssprog betyder og hvordan det bruges på dansk. Kropssprog betyder omtrent det samme som gestik.

Bogen er spækket med billeder og illustrationer - og selv om den rigtige læring naturligvis... Denne bog tager læseren med på en rejse ind i kropssprogets verden og stiller helt centrale spørgsmål, der kan være med til at udvide vores forståelse af, hvad vi signalerer til hinanden i forskellige situationer. Det australske ægtepar Allan og Barbara Pease er eksperter i kropssprog og har skrevet... Denne bog tager læseren med på en rejse ind i kropssprogets verden og stiller helt centrale spørgsmål, der kan være med til at udvide vores forståelse af, hvad vi Det australske ægtepar Allan og Barbara Pease er eksperter i kropssprog og har skrevet en lang række bøger om parforhold og kønsforskelle. Twitter.

RELATEREDE BØGER