Lavt Stofskifte - Sidsel Bekke-Hansen - Bog

Lavt Stofskifte - Sidsel Bekke-Hansen - Bog - none | Ppe4scc.org Leggi il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza direttamente nel tuo browser. Scarica il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 sul tuo smartphone. E molto altro ancora su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
7,89 MB
FILNAVN
Lavt Stofskifte - Sidsel Bekke-Hansen - Bog.pdf
ISBN
9965495985395

BESKRIVELSE

Jeg sidder med en bog i hånden, der har været længe ventet. Der har været andre meget oplysende bøger, som har hjulpet mange, men nu for første gang er det muligt, at læse en bog om de psykologiske og kognitive udfordringer man møder, når man har for lavt stofskifte. Bogen er velskrevet i et sprog, som også ikke fagfolk kan forstå. I øvrigt er der mange gode anvisninger på, hvordan man kan imødegå de problematikker, både en selv og familien møder på vejen fremmod at finde en god måde, at leve med lavt stofskifte på.Som klinisk psykolog, og selv patient, kan jeg kun anbefale andre at læse denne meget velunderbyggede og godt skrevne bog om det at have for lavt stofskifte og de mulige konsekvenser af denne sygdom.

1977) er autoriseret psykolog og ph.d. i sundhedspsykologi.

Bogen omhandler mulige psykologiske og kognitive symptomer ved lavt stofskifte. Symptomer som nedtrykthed, manglende initiativ, glædesløshed, angst, opmærksomheds- og hukommelsesbesvær, vanskeligheder... Et lavt stofskifte, hypothyreose, påvirker alle kroppens celler og organer.

RELATEREDE BØGER