At Blive Set - Bent Haller - Bog

At Blive Set - Bent Haller - Bog - none | Ppe4scc.org Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza PDF, TXT, FB2. Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza ePUB. Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza MOBI. Il libro è stato scritto il 2020. Cerca un libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,65 MB
FILNAVN
At Blive Set - Bent Haller - Bog.pdf
ISBN
8474180401889

BESKRIVELSE

none

Da de kom ned til havet, blev det også gult, strandengen var fyldt med troldhekse. Insekterne summede i luften, det knitrede i guld-regnen og Alwin følte,at denne dag ville blive den bedste dag i hans liv, og måske, en skrækkelig tanke strejfede ham, den sidste." I "Thots bog" kaster Bent Haller sig over den egyptiske mytologi og fortællingen om den evige kamp mellem det gode og det onde.

En pige klatrer op i et træ og nægter at komme ned igen. I "Thots bog" kaster Bent Haller sig over den egyptiske mytologi og fortaellingen om den evige kamp mellem det gode og det onde. Den egyptiske gud for skrivekunst, Thot, fortaeller myten om de to brødre, Osiris og Seth, om intriger, magtkampe, kaerlighed, had og haevn i det gamle Egypten. Sammen med Alice Haller har Bent Haller skrevet en fornøjelig serie om tvillingerne Mette og Marie.

RELATEREDE BØGER