Citronmåne - Per Orup - Bog

Citronmåne - Per Orup - Bog - none | Ppe4scc.org Leggi il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza direttamente nel tuo browser. Scarica il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 sul tuo smartphone. E molto altro ancora su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,19 MB
FILNAVN
Citronmåne - Per Orup - Bog.pdf
ISBN
1042327323815

BESKRIVELSE

Citronmåne er faktisk en mega sjov bog. Jeg tror bare at mange vil blive skide gale når de læser den. Simpelthen fordi de ikke forstår den. Det er ikke en bog til mennesker der ikke forstår ironi og sarkasme. Men for mennesker der kan læse mellem linjerne er der en stor og anderledes oplevelse i vente.

På overfladen er Citronmåne en helt igennem urealistisk, samfundskritisk farce om faren ved at lukke sig inde i sin egen tro og misbruge den til at retfærdiggøre sine handlinger. Få Citronmåne af Per Orup som bog på dansk - 9788793142282 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com. Bog & idé; Per Orup; Bøger skrevet af Per Orup Fulde navn: Per Orup Filtrer.

Klik her og se opskriften Citronmåne er noget de fleste forbinder med en god, tør kage fra tanken. Og den kan gerne gemmes i et par år eller 3 uden der sker det vilde med den.

RELATEREDE BØGER