I Stedet For Skældud - Erik Sigsgaard - Bog

I Stedet For Skældud - Erik Sigsgaard - Bog - none | Ppe4scc.org Leggi il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza direttamente nel tuo browser. Scarica il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 sul tuo smartphone. E molto altro ancora su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,84 MB
FILNAVN
I Stedet For Skældud - Erik Sigsgaard - Bog.pdf
ISBN
5312722056351

BESKRIVELSE

En meget "brugervenlig" bog både for pædagoger og andre, der har med børn at gøre. Den store forståelse for børns oplevelse af verden og forfatternes kærlighed til børn formidler en stemning til læseren, der er den bedste baggrund for, at denne kan omgås børn med samme forståelse og kærlighed.

I stedet for skældud. Børneforsker Erik Sigsgaard oplever også en tendens til, at moderne forældre bevæger sig væk fra de gamle opdragelsesdyder, som »De er gode til at eksperimentere med andre opdragelsesmetoder, selvom mange sikkert selv har fået skældud som børn, og de er blevet bedre til at tage børn med på... Hævede stemmer, råben og skældud er fortid i flere vuggestuer og børnehaver. Hun forklarer, at hvis et barn for eksempel tager noget, som det ikke må, så i stedet for at råbe: Kan du så lade være! finder pædagogen en anden ting Skældud er skadeligt.

Full supports all version of your device, includes PDF... SKÆLDUD, ERIK SIGSGAARD, emne: familie og børn, I meget fin stand, dog med navn i. Afhentning på adressen i Valby efter aftale eller fremsendelse med GLS.

RELATEREDE BØGER