Om Musik - Dan Turèll - Bog

Om Musik - Dan Turèll - Bog - none | Ppe4scc.org Siamo lieti di presentare il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza, scritto da Mauro Bonazzi. Scaricate il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 o in qualsiasi altro formato possibile su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,83 MB
FILNAVN
Om Musik - Dan Turèll - Bog.pdf
ISBN
6143470171636

BESKRIVELSE

none

Akkurat som Dan Turèll selv, når han skriver om musik, muzak, den elskede Jazz, Melodi Grand prix, rock n' roll - og om livets musik, der bevæger sig igennem det hele. MUSIK er mere end lyd i Dan Turèlls univers. Det er en attitude, en erindring og en trang til at afprøve nye veje - et oprør, der både udfordrer og omfavner det hverdagslige.

Sjældent har en forfatter og digter brændt igennem som han. Med sorte negle, barberet isse og usædvanlige, skarpe, underfundige og anderledes historier placerede han sig i rampelyset på en måde, der var usædvanlig for en forfatter i 70-80'ernes Danmark. I det lille udvalg fra Gyldendal Kolibriserie præsenteres vi for Dan Turélls passionerede og unikke iagttagelser om musik.

RELATEREDE BØGER