Stærkere - Mikael Kamber - Bog

Stærkere - Mikael Kamber - Bog - none | Ppe4scc.org Siamo lieti di presentare il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza, scritto da Mauro Bonazzi. Scaricate il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 o in qualsiasi altro formato possibile su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
9,44 MB
FILNAVN
Stærkere - Mikael Kamber - Bog.pdf
ISBN
1708307364769

BESKRIVELSE

En dejlig selvhjælpsbog som vejleder til at fokusere og optimere de gode egenskaber, som man har. Bagerst er der opslagsmulighed med en kortfattet beskrivelse af de 24 styrker, som der arbejdes med. Den behøver ikke at læses fra ende til anden, men kan bruges til at have liggende og lige slå lidt op i, når man får lyst.

- bogen om en af verdens bedste vaner. "STÆRKERE" er en nuanceret indføring i positiv psykologi 2.0, der både rummer livets lyse og mørke sider.

Foredragsholder og studievært. Med bøgerne "3 gode ting", "Vi er bedst, når vi er glade" og "STÆRKERE - dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder" har den folkekære studievært Mikael Kamber etableret sig som en af danskernes foretrukne foredragsholdere, når fokus er på... af Mikael Kamber.

RELATEREDE BØGER