Stress Og Eksistens - Mette Vesterager - Bog

Stress Og Eksistens - Mette Vesterager - Bog - none | Ppe4scc.org Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza PDF, TXT, FB2. Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza ePUB. Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza MOBI. Il libro è stato scritto il 2020. Cerca un libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,32 MB
FILNAVN
Stress Og Eksistens - Mette Vesterager - Bog.pdf
ISBN
9502539106917

BESKRIVELSE

Jeg kan kun sige – at det var spændende læsning.Jeg læste den langsomt og flere passager læste jeg flere gange, fordi det er en meget koncentreret bog, men det var hele tiden spændende og jeg er sikker på, at jeg skal læse den igen. Jeg synes at den hele tiden var præget af en positiv ånd, at selvom det ikke var det enkelte individs skyld/ansvar at stress opstod var der hele tiden noget at gøre, det var ikke bare ”samfundets skyld”.

kobler det til Søren Kierkegaards... Mette Vesterager. Stress i et eksistentielt perspektiv.

WebMD looks at stress triggers and how the body responds. Stress er en langvarig psykisk reaktion på ekstra krævende livsomstændigheder. En kortvarig, akut stressreaktion er hensigtsmæssig når man skal yde sit Stress-symptomer kan være fysiske, psykiske og adfærdsmæssige.

RELATEREDE BØGER