Et Liv Som Ordblind I Folkeskole - Jesper Sehested - Bog

Et Liv Som Ordblind I Folkeskole - Jesper Sehested - Bog - none | Ppe4scc.org Leggi il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza direttamente nel tuo browser. Scarica il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 sul tuo smartphone. E molto altro ancora su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
3,81 MB
FILNAVN
Et Liv Som Ordblind I Folkeskole - Jesper Sehested - Bog.pdf
ISBN
2949216731020

BESKRIVELSE

none

Patrick skal have hjælp til at stave et ord - Et liv som ordblind i folkeskolen. Et problem, som Undervisningsministeriet nu forsøger at komme til livs. Siden februar 2015 har skolerne derfor haft adgang til en national ordblindetest, hvis formål har været at lave ensartede udredninger på tværs af uddannelserne.

De sankke om deres ordblind samtidig med de prøve at blive Han fortæller om sin ordblindhed og om det har været et fordel eller ulempe i hans arbejdes liv. - Som ordblind lærer man at forstå det uforståelige. Man får en sans for at kunne underholde sig selv og have et helt indre liv (…) Og det er jo det, der er Artiklen forsætter under videoen.

RELATEREDE BØGER