Six Fairy Tales. Japansk. Pastel - H.c. Andersen - Bog

Six Fairy Tales. Japansk. Pastel - H.c. Andersen - Bog - none | Ppe4scc.org Leggi il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza direttamente nel tuo browser. Scarica il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 sul tuo smartphone. E molto altro ancora su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,11 MB
FILNAVN
Six Fairy Tales. Japansk. Pastel - H.c. Andersen - Bog.pdf
ISBN
2250511634435

BESKRIVELSE

Jeg modtog produktet alt for sent til at kunne få det med på min tur til Japan, selvom I skrev at det ville tage 2-3 hverdage. Det var utilfredsstillende. Derudover har Post Nord ødelagt pakken med bøger da den blev sendt retur, hvorefter I har skrevet til mig at I modtog en tom pakke. Det har I skrevet at I ikke kan gøre noget ved. Og Post Nord har efter 14 dage ikke reageret på min reklamation. Jeg kan med sikkerhed sige at jeg ikke vil bestille pakker via Gucca igen, da jeres estimat på levering er helt upålideligt. Og jeg bruger naturligvis heller aldrig Post Nord igen til returnering af pakker, hvis jeg kan undgå det. Mvh Kåre V. Poulsen

Andersen på engelsk. Samlet udgave med 80 oversatte eventyr i blå indbinding, illustreret med Vilhelm Pedersens og Lorenz Frølichs klassiske tegninger, som er gengivet efter de originale tryk, udlånt af H.C.

Lippincott company, 1911. MLA citation style: Andersen, H.

RELATEREDE BØGER