Tale Er Guld: Mere Om Over- Og Undertoner I Den Daglige Samtale - Anders Westenholz - Bog

Tale Er Guld: Mere Om Over- Og Undertoner I Den Daglige Samtale - Anders Westenholz - Bog - none | Ppe4scc.org Leggi il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza direttamente nel tuo browser. Scarica il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 sul tuo smartphone. E molto altro ancora su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,29 MB
FILNAVN
Tale Er Guld: Mere Om Over- Og Undertoner I Den Daglige Samtale - Anders Westenholz - Bog.pdf
ISBN
2261279002729

BESKRIVELSE

none

Det er i hvert fald ikke en... Mange forskellige undersøgelser viser, at det er hvor motiveret og velforberedt, du kommer til samtalen, der afgør, om du får Det kan derfor være med til at give dig ro og overskud til at være nærværende i samtalesituationen, at Det kan måske føles pinligt, at du skal tale om dig selv i en halv til en hel time. Visse emner er altafgørende at få afklaret til den årlige MUS-samtale. Ved du, hvad du skal spørge medarbejderen om? Det er snart tid til de årlige medarbejderudviklingssamtaler (MUS), og det kan være svært som arbejdsgiver at sætte scenen, fordi samtalen er medarbejdernes taletid. Текст песни Ukendt Kunstner - "Daglige Brød".

Publication, Distribution, etc. "Tale er guld" fortsætter, hvor "Hvad er meningen?" slap, og Anders Westenholz beviser, at han bestemt ikke er færdig med at dissekere og analysere sproget, og hvordan vi bruger det i vores hverdag. Hvad skal formålet med en samtale være, og hvordan finder man det moralistiske fællesfelt? "Tale er guld" fortsætter, hvor "Hvad er meningen?" slap, og Anders Westenholz beviser, at han bestemt ikke er færdig med at dissekere og analysere sproget Det og meget andet overvejer Anders Westenholz i "Tale er guld".

RELATEREDE BØGER