Kina I Ti Ord - Yu Hua - Bog

Kina I Ti Ord - Yu Hua - Bog - none | Ppe4scc.org Leggi il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza direttamente nel tuo browser. Scarica il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 sul tuo smartphone. E molto altro ancora su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,3 MB
FILNAVN
Kina I Ti Ord - Yu Hua - Bog.pdf
ISBN
3150339180840

BESKRIVELSE

none

I 'Kina i ti ord' er pennen hvæsset, for at give et særdeles skarpt indblik i det store land i midten - fra Kulturrevolutionen til i dag. Yu Hua er en af verdens mest anerkendte forfattere, og også herhjemme har hans romaner fået en overstrømmende modtagelse. I 'Kina i ti ord' er pennen hvæsset, for at give et særdeles skarpt indblik i det store land i midten - fra Kulturrevolutionen til i dag. Yu Hua er en af verdens mest anerkendte forfattere, og også herhjemme har hans romaner fået en overstrømmende modtagelse.

Et land, som befinder sig på overgangen til kapitalisme, med alt hvad det indebærer af godt og ondt. Kampagne tilbud Papbøger til de mindste. Paperbacks Arnold Busck.

RELATEREDE BØGER