Kina I Ti Ord - Yu Hua - Bog

Kina I Ti Ord - Yu Hua - Bog - none | Ppe4scc.org Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza PDF, TXT, FB2. Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza ePUB. Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza MOBI. Il libro è stato scritto il 2020. Cerca un libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
8,19 MB
FILNAVN
Kina I Ti Ord - Yu Hua - Bog.pdf
ISBN
9570341968428

BESKRIVELSE

none

Derfor vil mange have brug for den indsigt i Kina og kinesisk historier og dermed selvforståelse, som man får af at læse Kina i ti år. Kina i ti ord mit første bekendtskab med Yu Hua, men det bliver ikke det sidste. Yu Hua er en af verdens mest anerkendte forfattere, og også herhjemme har hans romaner fået en overstrømmende modtagelse.

Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com. Yu Hua er en af verdens mest anerkendte forfattere, og også herhjemme har hans romaner fået en overstrømmende modtagelse. I 'Kina i ti ord' er pennen hvæsset, for at give et særdeles skarpt indblik i det store land i midten - fra Kulturrevolutionen til i dag. Yu Hua er en af verdens mest anerkendte forfattere, og også herhjemme har hans romaner fået en overstrømmende modtagelse.

RELATEREDE BØGER