A.R - Steen Harvig - Bog

A.R - Steen Harvig - Bog - none | Ppe4scc.org Siamo lieti di presentare il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza, scritto da Mauro Bonazzi. Scaricate il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 o in qualsiasi altro formato possibile su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
3,91 MB
FILNAVN
A.R - Steen Harvig - Bog.pdf
ISBN
1660834993172

BESKRIVELSE

Endnu en medrivende og spændende roman af Steen Harvig, som tager udgangspunkt i menneskets mørke sider.Romanen er centreret om en veluddannet, smuk og karismatisk kvindelig arkitekt, som kommer ud for en uhyggelig og tragisk hændelse, hvilken for en kort tid sætter hende i en psykotisk tilstand.Efter en smertefuld restitutionsperiode er den feterede arkitekt klar til at fortsætte sin karrierefyldte tilværelse, men nogle begivenheder gør, at glansbilledet af hende begynder at krakelere: Er hun den verdensdame, som alle gerne vil ligne? Eller kan man gennem selvpromovering og menneskeforagt snyde sig til succes ?Gemmer der sig en skrupelløs person bag det smukke ydre ? Eller er hun fanget i et komplot?Politiassistent Morten Krag kommer tæt på den smukke arkitekt og der udspiller sig en smuk scene, hvor Krag får kvinden ud af den psykotiske tilstand. Han får dog for alvor noget at se til, da personer med tilknytning til kvinden findes myrdet. Endnu mere mystisk bliver det, da man savner ligene af yderligere to personer, som formodes døde -myrdede ellerdøde for egen hånd?Hvem er A.R.– Hvad gemmer der sig bag de mystiske initialer ? Fra første side fanges læseren i en handling så intens,så intrigant og med så dunkle handlinger, at man ikke formår at lægge bogen fra sig, for - mod slutningen - at tilspidses i et følelsesmæssigt drama som sætter læserens psyke på prøve.Vogt dig for at tilføre andre sår, det vil indhente dig som en boomerang.

Bestil ny adgangskode En sen nattetime er en bilist på vej fra København til sit sommerhus på Røsnæs. Han er næsten fremme ved huset, da han pludselig får øje på en kvinde, der skrigende og gestikulerende vakler rundt midt på vejen.

Han standser, stiger ud af bilen og forsøger at f... Dag-til-dag levering. Kunderne elsker os Vi er E-mærket Passer au contenu principal.fr.

RELATEREDE BØGER