Så Meget Havde Jeg - Trude Marstein - Bog

Så Meget Havde Jeg - Trude Marstein - Bog - none | Ppe4scc.org Siamo lieti di presentare il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza, scritto da Mauro Bonazzi. Scaricate il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 o in qualsiasi altro formato possibile su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,95 MB
FILNAVN
Så Meget Havde Jeg - Trude Marstein - Bog.pdf
ISBN
1638143240807

BESKRIVELSE

none

Hun er egentlig ikke i stand til å oppleve nærhet verken med Sara eller med sine forskjellige kjærester. Trude Marstein. Conscience Så mye hadde jeg.

isbn : 9788702238396. Jeg liker så godt når jeg finner små setninger i romaner som peker på det det egentlig handler om, det boka prøver å uttrykke, og i Marsteins føltes dette lille avsnittet som om det var skrevet i relieff og beskriver min egen leseopplevelse: «Flere ganger gjorde det han leste opp inntrykk på meg på en helt... En roman om den aldri hvilende lengselen etter et liv rikt på tilhørighet, lidenskap og mening - men også om følelsen av at alt glipper, at ingenting kan... «Så mye hadde jeg» er antagelig Marsteins mest tilgjengelige roman til nå, et intenst borende familiedrama over nærmere fem tiår. Det har blitt en oppslukende leseopplevelse som ikke viker unna vanskelige, betente spørsmål, med en hovedperson som både fremkaller sympati og irritasjon. Svaret kan være Trude Marstein Så mye hadde jeg, skriver Bjørn Gabrielsen i Dagens Næringsliv.

RELATEREDE BØGER