Bag En Mur Af Is - Henrik Saxgren - Bog

Bag En Mur Af Is - Henrik Saxgren - Bog - none | Ppe4scc.org Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza PDF, TXT, FB2. Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza ePUB. Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza MOBI. Il libro è stato scritto il 2020. Cerca un libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
7,53 MB
FILNAVN
Bag En Mur Af Is - Henrik Saxgren - Bog.pdf
ISBN
2061045414295

BESKRIVELSE

Jeg tænker slet ikke på Ilimanaq som en bygd under afvikling. Da jeg i 1960'erne ofte besøgte Claushavn, som udstedet hed den gang, var et en mønsterbygd med Fritz Fencker som bestyrer. Og sådan stor bygden stadig for mig, da jeg var der i slutningen af 1980'erne. Våningshuset var noget forfaldent, og vores søn, som i dag er arkitekt havde store planer om at få det istandsat. Det har Realdania så gjort i dag på smukkeste vis samtidig med, at der er aktiviteter i gang, som skal redde bygden fra lukning. Saxgrens fotos giver et enestående billede af livet bag facaden. Ud over deres æstetiske og tekniske overlegenhed er der en dybde, ægthed og skønhed i menneskeskildringen. Jeg har brugt bogen som gave en del gange.

Want to Read saving… We'd love your help. Let us know what's wrong with this preview of Bus fra Bagdad by Henrik Saxgren. Det er en efterfølger til Krig og Kærlighed, som udkom i 2006.

Hvordan vil du dele? En samling af programmer med den folkekære musikker. Forfattere.

RELATEREDE BØGER