Fuglene - Tarjei Vesaas - Bog

Fuglene - Tarjei Vesaas - Bog - none | Ppe4scc.org Leggi il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza direttamente nel tuo browser. Scarica il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 sul tuo smartphone. E molto altro ancora su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,21 MB
FILNAVN
Fuglene - Tarjei Vesaas - Bog.pdf
ISBN
4514919467249

BESKRIVELSE

I min læsekreds har vi læst Fuglene af Terjei Vesaas. Det er en meget vedkommende roman om en ung mand, Mattis, der er meget småt begavet, og hans opofrende søster. Gennem Mattis kommer en ung mand til huset, hvor han bliver som søsterens kæreste. Mattis føler sig til overs trods både søsterens og hendes kærestes omsorg for ham. Hvad det fører til må læseren selv erfare.En Mattis stifter de fleste bekendtskab med, og hvad det indebærer at have en Mattis i familien kan man få en god fornemmelse af i denne stilfærdige beskrivelse af sådan et forhold.

Som læser følger man Mattis og hans både dybsindige og overfladiske tanker hele dagen. Fuglene (bog) af forfatteren Tarjei Vesaas | Lydbøger | Romanen Fuglene fra 1957, der regnes for Vesaas' mesterværk, handler om Mattis, tusten eller tossen, ham der ikke er som de andre, men som oplever verden på en Tarjei Vesaas (1897-1970) var en af de største norske forfattere i det tyvende århundrede, og den første nordmand som fik Nordisk Råds Litteraturpris. Romanen Fuglene fra 1957, der regnes for hans mesterværk, handler om Mattis, tusten eller tossen, ham der ikke er som de andre, men som oplever verden på en intuitiv måde hvor alting får karakter af hemmelighedsfulde tegn. Tarjei Vesaas: Fuglene.

Vejer 353 g og måler 182 mm x 124 mm x 24 mm. 310 sider.

RELATEREDE BØGER