Krig Og Fred 1+2 - Lev Tolstoj - Bog

Krig Og Fred 1+2 - Lev Tolstoj - Bog - none | Ppe4scc.org Siamo lieti di presentare il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza, scritto da Mauro Bonazzi. Scaricate il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 o in qualsiasi altro formato possibile su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,67 MB
FILNAVN
Krig Og Fred 1+2 - Lev Tolstoj - Bog.pdf
ISBN
9724304553308

BESKRIVELSE

Det er ikke første gang jeg læser Krig og Fred af Tolstoj. I år fylder jeg 75 år og jeg er nu ved at læse denne episke store roman for fjerde gang. Den første gang var jeg ca. 20 år. Hver gang jeg læser den er den ny. Måske fordi jeg i en alder lægger mærke til noget jeg ikke lægger mærke til i en anden alder. Jeg holder af den måde Tolstoj beskriver personerne og deres væremåde så jeg til sidst føler de er med i min personlige bekendtskabskreds.Denne sidste nye udgave er den smukkeste jeg endnu har haft og vil komme til at pynte i min reol i nogen tid fremover.

Tolstojs historiefilosofiske betrakninger er en viktig del av romanen, men Krig og fred gir også en suveren fremstilling av livet i Russland på denne tiden, i alle lag av samfunnet... Krig og fred. Lev Tolstoj.

Lev Tolstoj Author Troels Møller Narrator (2016). Lev Tolstoj. Krig og fred 1+2.

RELATEREDE BØGER