Kalak - Kim Leine - Bog

Kalak - Kim Leine - Bog - none | Ppe4scc.org Siamo lieti di presentare il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza, scritto da Mauro Bonazzi. Scaricate il libro di Creature di un sol giorno. I greci e il mistero dell'esistenza in formato PDF, TXT, FB2 o in qualsiasi altro formato possibile su ppe4scc.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,17 MB
FILNAVN
Kalak - Kim Leine - Bog.pdf
ISBN
4749445326592

BESKRIVELSE

Kim Leine skriver blændende godt og vil man gerne følge hans nedtur efter en restriktiv barndom og en endnu værre ungdom er Kalak et godt bud.

Selvom historien jo er dybt personlig - eller er det måske fordi den er det? - så er der samtidig en vældig distance i den. Kim Leine er uddannet sygeplejerske, og han har i en lang periode boet og arbejdet i Grønland. I 2004 flyttede han tilbage til Danmark, og han debuterede som romanforfatter i 2007 med romanen KALAK, der er en barsk og rå skildring af en ung danskers tilværelse og nedtur i et moderne Grønland. "Kalak" [1.

august 1961 i Bø i Telemark) er en dansk-norsk romanforfatter.. Barndomsårene tilbragte han i den norske bygd Seljord, hvor familien var præget af deres tro som Jehovas Vidner.

RELATEREDE BØGER